. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA CLIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ACTIVITATI SI PACHETE
. 05
ABONAMENTE
. 06
AGENDA DE PROGRAMARI
. 07
VANZARI
. 08
STOCURI
. 09
CONTABILITATE PRIMARA
. 10
SITUATIE FINANCIARA
. 11
PUBLICITATE SI MARKETING
. 12
CONTROL ACCES
. 13
RAPOARTE
. 14
STATISTICI
 
SUPORT
DOWNLOAD
REFERINTE
CLIENTI
 
 

Bril

Sports

Briliant Technologies Group

software pentru sali de fitness si cluburi sportive


 

      BrilSports Professional  reprezinta solutia software completa pentru sali de fitness si centre sportive, oferind in permanenta utilizatorilor, un control complet asupra activitatilor desfasurate in cadrul salii, reducand in mod semnificativ timpul acordat acestora.

      Folosind BrilSports Professional veti aduce un plus de excelenta in serviciile sportive oferite, acest lucru reflectandu-se in mod evident in gradul de multumire a clientilor dumneavoastra.

      Cu ajutorul BrilSports Professional veti putea urmari situatia clientilor, a orelor si serviciilor efectuate, a programarilor, a situatiei financiare a fiecarui client in parte si veti putea tine evidenta gestiunii, a salaratilor, a facturarii si a incasarilor intregului centru sportiv

     Deasemenea prin sistemul de rapoarte si statistici existent, cu BrilSports Professional veti fi in permanenta la curent cu situatia centrului si veti avea la dispozitie o serie de documente necesare pentru satisfactia clientilor si pentru indeplinirea obligatiunilor legale.

      Creat de o echipa de profesionisti in domeniu, formata deopotriva din tehnicieni, manageri si personal cu experienta, BrilSports Professional reprezinta unealta de baza in informatizarea centrului dumneavoastra asigurand o securitate maxima a fluxului de informatii si o micsorare considerabila a volumului de munca necesar birocratiei din acest domeniu.

citeste mai multe >>
 

 

      Creat pentru a acoperi nevoile oricarui tip de sala de fitness sau club sportiv, BrilSports vine in intampinarea cerintelor fiecarui client prin varianta sa completa de distributie Professional completata cu modulele Enterprise, Marketing, Interactive, Online si ID reusind sa ofere solutia ideala pentru fiecare tip de afacere.

 
BrilSports Enterprise   BrilSports Marketing
 
      Modulul Enterprise reprezinta unealta suprema in controlul afacerii de la distanta si in centralizarea datelor la nivel global, oferind managerilor posiblitatea de a  lua decizii in timp real.         Modulul Marketing ofera posibilitatea crearii de campanii de marketing prin SMS, Email si Telefon, astfel aducand clienti noi si tinand clientii actuali informati, multumiti si dornici de a primi mai mult.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilSports Interactive   BrilSports Online
 
      Modulul Interactive transforma orice calculator intr-o receptie interactiva si un sistem interactiv de informare pentru clienti, oferind informatii despre serviciile oferite si despre contul clientului.         Modulul Online reprezinta legatura dintre afacerea dumneavoastra si mediul Web, putand oferi astfel vizitatorilor o platforma rapida de a se informa, de a cumpara si de a face programari.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilSports ID     BrilSports HR
   
      Modulul ID permite controlul intregului flux de persoane din cadrul centrului sportiv, prin intermediul cardurilor sau bratarilor de identificare.           Modulul HR permite calculul automat al salariului fiecarui angajat, in functie de procentele stabilite si de bonusarile acordate.

citeste mai multe >>

   citeste mai multe >>

 


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro